TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Air Wick Légfrissítő lavender 300 ml
Air Wick Légfrissítő lavender 300 ml
789 Ft/db
(2 630 Ft/l)

Air Wick Légfrissítő lavender 300 ml

Air Wick Air Wick
Air Wick Légfrissítő lavender 300 ml
Air Wick Air Wick
Cikkszám: 11232
Air Wick Légfrissítő lavender 300 ml
12 db/karton

Termékleírás

Levendula - Kényeztesd érzékeidet a lila levendulamező illatával!
Air Wick 6 in 1:
1 - Prémium illat.
2 - Megsemmisíti a szagokat.
3 - Pillanatokon belül hat.
4 - Akár 1 órán át hat.
5 - Friss illat.
6 - Illóolajokat tartalmaz.

Tovább
789 Ft/db
(2 630 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
750 Ft/db
-7%
5 kartontól
734 Ft/db
-10%
10 kartontól
710 Ft/db
Figyelmeztetések

FIGYELMEZTETÉS:
Mindig tartsa be a használati utasítást. A flakon tartalmának nyomás alá helyezése és szándékos belélegzése egészségkárosodást vagy halált okozhat. NE lélegezze be a permetet! Csak jól szellőző helyiségben használja. Kemény felületeken csúszóssá válik. Néhány kemény felület a permetezés során nedvessé válhat. Gépjárművekben, tűzhelyek és kályhák közelében szélsőséges hőmérséklet jelentkezhet.
VESZÉLY!
Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló flakon - Hő hatására felrobbanhat. Ha orvoshoz kell fordulnia, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőforrástól, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Kerülje a permet belégzését. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. HA A TERMÉK SZEMBE KERÜL: Óvatos öblítés vizel több percen keresztül. Ha kontaktlencsét hord, azt vegye ki, ha könnyen megoldható és folytassa az öblögetést. 4-(4-hydroxy-4-methyl-pentyl)cyclohex-3-ene-1-carbaldehyde-t tartalmaz. Allergiás reakciót válhat ki. Hasznosítsa újra, ha üres. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Jól rázza össze, mielőtt használná. Tartsa a flakont függőlegesen, nyomja meg a gombot és fújja a spray-t a helyiség közepe felé.

Tovább
Hasonló termékek