TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Bemutatkozás

Üdvözlünk a carrys.hu webáruházban!

Általános és professzionális tisztítószerek, takarító eszközök, csomagoló anyagok, egyszer használatos ételtartó eszközök értékesítésével foglalkozunk. A legfontosabb számunkra, hogy olyan minőségi termékeket kínáljunk, amelyek hatékonyan tisztítanak, mindemelett törekszünk a környezetbarát termékek széles választékának kialakításra.

Célunk, hogy teljeskörű megoldást biztosítsunk, ezért széles választékát kínáljuk a takarítóeszközöknek, és csomagolóanyagoknak is, hogy ne kelljen tovább keresned más helyeken. További célunk, hogy megkönnyítsük mind az üzleti partnerek, mind pedig a lakossági vásárlók minden napjait.

Elsősorban azok számára ajánljuk a termékeinket, akik irodaházak, társasházak, egészségügyi és egyéb szolgáltató intézmények takarításával, élelmiszeripari vagy vendéglátóipari tevékenységgel foglalkoznak. Segítünk megteremteni a tisztaságot számos szektorban. Nemcsak B2B partnereknek értékesítünk, hanem az otthoni felhasználók számára is széles választékot kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek megfelelő tisztítószert, takarítóeszközt vagy csomagoló anyagot.

Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél elégedettségre, ezért a carrys.hu-nál ismert, minőségi termékeket kínálunk, minden adott, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak és visszatérjenek hozzánk újabb vásárlásokra is. 

Vásárolj tőlünk bátran, hogy irodád vagy otthonod mindig tiszta és rendezett legyen!

Forgalmazott termékeinkkel, vállalatunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban minden felmerülő kérdést, kérést vagy érdeklődést örömmel fogadunk az alábbi elérhetőséginken.

  • központi e-mail cím: office@carrys.hu
  • központi telefonszám: +36 30 181 6126

 

Rendelés menete

  • a megrendelés leadásához nem kötelező regisztrálni
  • a megrendelésről 1-3 munkanapon belül visszaigazolást küldünk

Részletesebb információért kattints ide.

Fizetési lehetőségek

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes bruttó átadói árak, amennyiben téves ár jelenne meg, úgy telefonon vagy elektronikus úton küldünk értesítést. 

Előreutalás

A megrendelésről 1-3 munkanapon belül visszaigazolást küldünk, mellyel egyidőben megküldjük díjbekérőnket. Az utalás során a közlemény rovatban kérjük minden esetben tüntesd fel a megrendelés számát! Az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot és egyéb információkat az e-mail fiókjába érkező megrendelés visszaigazolásban találod.

Bankszámlaszám:
Raiffeisen Bank Zrt.
12001008-01747511-00100003

Utánvét

A kiszállítás során megrendelésed készpénzzel is fizetheted.

Átutalás

Önállóan nem választható, a részletek miatt vedd fel a kapcsolatot a munkatársainkkal.

Részletesebb információért kattints ide.

Szállítás

A megrendelést Magyarország területén belül szállítjuk ki az alábbi díjak mellett.

Részletesebb információért kattints ide.

Várjuk a megrendelésed, illetőleg bármilyen további kérdés esetén a fent feltüntetett elérhetőségeken örömmel állunk rendelkezésre!

Üdvözlettel: 

carrys.hu csapata

〉VÁSÁRLÁS MEGKEZDÉSE

〉VISSZA A FŐOLDALRA

〉VISZONTELADÓI REGISZTRÁCIÓ