TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ariel mosópor color 36 mosás 1,98kg
Ariel mosópor color 36 mosás 1,98kg
4 299 Ft/db

Ariel mosópor color 36 mosás 1,98kg

Ariel Ariel
Ariel mosópor color 36 mosás 1,98kg
Ariel Ariel
Cikkszám: 11448
Ariel mosópor color 36 mosás 1,98kg
5 db/karton

Termékleírás

A Whirlpool, Electrolux, Candy és Beko mosógépgyártók által is ajánlott Ariel márka bemutatja az Ariel Color gyorsan oldódó mosóport. Az Ariel mosópor kimagasló frissességet és hatékony folteltávolítást kínál még hideg vizes és rövid programok esetén is. Különleges, gyorsan oldódó technológiájának köszönhetően víz hatására gyorsan feloldódik, azonnal aktiválódik, és mélyen behatol a szövetrostokba, még hideg vizes mosóprogramok esetén is. Csökkentse a mosási hőmérsékletet 30 °C-ra, és takarítson meg akár 60% energiát! (Mosógép energiafogyasztása, 60-ról 30 °C-ra, normál program esetén.) Továbbá az alacsony hőfokú mosóprogramok segítségével hosszabb időre megóvhatja a textíliákat, mint meleg vizes mosással. Formulája biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz (az összes organikus összetevő 80%-a biológiailag lebomló). Ráadásul az Ariel Color mosópor 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

Tovább
4 299 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
4 084 Ft/db
-7%
3 kartontól
3 998 Ft/db
-10%
5 kartontól
3 869 Ft/db
Figyelmeztetések

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Gyermekektől mindig távol tartandó.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Polikarboxilátok, Zeolitok, Enzimek, Illatanyagok

Tovább
Hasonló termékek