TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Brilliance Alkoholos fertőtlenítő 20 liter
Brilliance Alkoholos fertőtlenítő 20 liter
39 113 Ft/db
(1 956 Ft/l)

Brilliance Alkoholos fertőtlenítő 20 liter

Brilliance Brilliance
Brilliance Alkoholos fertőtlenítő 20 liter
Brilliance Brilliance
Cikkszám: ALKF20
Brilliance Alkoholos fertőtlenítő 20 liter
1 db/karton

Termékleírás

A Brilliance® Alkoholos fertőtlenítőszert használhatja élelmiszeriparban, vendéglátásban, illetve boltok háttérhigiéniájához minden olyan felületen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet. A fertőtlenítőszer nap közbeni, időszakos fertőtlenítésre alkalmazható, nagytakarításnál vagy erősebb szennyeződések esetében előfordulhat, hogy a felületet meg kell tisztítani egy HACCP-be illeszthető zsíroldóval az idevonatkozó előírások szerint. Fertőtlenítő hatás: baktericid, fungicid. Fertőtlenítőszer. Élelmiszeriparba, éttermeknek, boltok számára a háttérhigiéniába. Élelmiszerrel érintkező felületekre is alkalmas! Nem kell öblíteni, de meg kell várni az elpárolgási időt!
Nem kell leöblíteni!
Töményen – Baktericid, fungicid, tuberkolocid, szelektív virucid (norovírus, adenovírus, burkos vírus inaktíváló) 30 mp alatt!
Hatásidő: 5 perc
Felhasználásra előkészítve, ne hígítsa! Virucid engedélyeztetése megtörtént, a 70% etil alkohol hatásos a koronavírussal szemben.

Tovább
39 113 Ft/db
(1 956 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-8%
5 darabtól
35 984 Ft/db
-10%
10 darabtól
35 202 Ft/db
-15%
15 darabtól
33 246 Ft/db
Figyelmeztetések

H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H318 Súlyos szemkárosodást okoz.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

Permetezzük a Brilliance® Alkoholos fertőtlenítőszert hígítatlanul kb. 30 cm távolságról az adott felületre, eszközre. Ezt követően várja meg a hatásidőt, ami 5 perc, majd törölje át száraz kifertőtlenített ruhával vagy papírtörlővel a felületet. 20 oC-on, további 15 perc elteltével a felület szermaradványokat már nem tartalmaz, így élelmiszer előkészítésre alkalmazható. Amennyiben nem megoldható a felület áttörlése, például szeletelő gépek esetében, akkor a fertőtlenítés után várjon legalább 1 órát, mielőtt az eszközt újra használja.
A készítmény elpárolgás után toxikológiai szempontból nem jelent veszélyt. Elektromos készülékeket fertőtlenítés előtt feszültségmentesíteni kell! Meleg felületen a vegyszer használata tilos! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!

Tovább
Összetevők

Biocid termék: B-13070103 Etanol 55,3%, Izopropil-alkohol 14,7%

Tovább
Hasonló termékek