TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Brilliance Előmosó vastaghab 20 liter
Brilliance Előmosó vastaghab 20 liter
28 499 Ft/db
(1 425 Ft/l)

Brilliance Előmosó vastaghab 20 liter

Brilliance Brilliance
Brilliance Előmosó vastaghab 20 liter
Brilliance Brilliance
Cikkszám: EMVH20
Brilliance Előmosó vastaghab 20 liter
1 db/karton

Termékleírás

A Brilliance® Előmosó vastaghab egy rendkívül gyorsan ható, lúgos tisztítószer. Látványos és függőleges felületeken is fennmaradó habot produkál (1:20-as arányban). Gyorsan áztatja a szennyeződéseket és dörzsölés nélkül magasnyomású berendezéssel, nagyon jó eredményt lehet elérni vele. Lassítja a visszakoszolódást és a felület nem lesz fátyolos, opálos.

Tovább
28 499 Ft/db
(1 425 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-8%
5 darabtól
26 219 Ft/db
-10%
10 darabtól
25 649 Ft/db
-15%
15 darabtól
24 224 Ft/db
Figyelmeztetések

Ügyeljen arra, hogy a felület ne legyen felhevülve és nedves legyen a mosás megkezdése előtt, illetve a mosást árnyékban végezze! A megadott hígításokban nem marja meg a festett, kezelt felületeket. Nyers alumínium ötvözetekre ne alkalmazza!

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Előmosóként: ajánlott használni kefés, illetve önkiszolgáló mosókban. 1:20-as hígításban vastag és nagyon stabil habot képez, ami tartósan megtapad a felületen. Ez egyrészt látványos, másrészt a hatóanyagok is sokkal hosszabb ideig tudják a felületen kifejteni hatásukat. 1:40, 1:50 de akár 1:100-ban is alkalmazható, függően az adott felület szennyezettségétől. Természetesen ennek függvényében a habzás is csökken. Kamionmosásra: 1:20-1:40-es arányban a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik, akár egy kamion vagy plató ponyva esetében is.
Figyelmeztetés: Ügyeljen arra, hogy a felület ne legyen felhevülve és nedves legyen a mosás megkezdése előtt, illetve a mosást árnyékban végezze! A megadott hígításokban nem marja meg a festett, kezelt felületeket. Nyers alumínium ötvözetekre ne alkalmazza!

Tovább
Hasonló termékek