TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Brilliance Gépi padozat és szőnyegtisztító 1l
Brilliance Gépi padozat és szőnyegtisztító 1l
3 589 Ft/db

Brilliance Gépi padozat és szőnyegtisztító 1l

Brilliance Brilliance
Brilliance Gépi padozat és szőnyegtisztító 1l
Brilliance Brilliance
Cikkszám: GPSZ1
Brilliance Gépi padozat és szőnyegtisztító 1l
6 db/karton

Termékleírás

A Brilliance Gépi padozat- és szőnyegtisztító kimondottan szőnyegtisztító gépekbe lett kifejlesztve. A termék visszaszíváskor nem habosodik fel. Ezt nem habzásgátlóval érték el, hanem bizonyos alapanyagok speciális kombinációjával, hogy a tisztító hatás ne csökkenjen, ugyanakkor a habzás egyáltalán ne okozhasson problémát.

Tovább
3 589 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény
-8%
1 kartontól
3 302 Ft/db
-10%
5 kartontól
3 230 Ft/db
-15%
10 kartontól
3 051 Ft/db
Figyelmeztetések

H302 Lenyelve ártalmas. H318 Súlyos szemkárosodást okoz. H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
EUH 208 dl-Limonene (racemic)-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. 

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

1. Textil-pad géppel: ennek az eljárásnak az a lényege, hogy a szőnyeg ne nedvesedjen át, így hamar megszárad, illetve az, hogy a szőnyeg tisztasága egyenletes legyen, ezáltal elkerülve a tisztítással okozott térképes foltokat. Mindezért napi takarításra is használható. A tisztítószeres oldatot szórófejes flakonból a textil-padre permetezzük, majd az egytárcsás gép alá helyezzük. 1-2 m² szőnyegfelületet befújunk, majd a gép segítségével, körkörös mozgással átdolgozzuk. A szennyezettségtől függően a textil-padet időnként tisztára cseréljük. Ennek az eljárásnak az is előnye, hogy a szőnyeget a saját anyagával dörzsöljük, így annak élettartama a tisztítástól nem csökken.

2. Porlasztós-extrakciós géphez (extrakció = a kémiában oldószeres kivonás): a tisztítószer oldatot a tartályba töltjük, a foltokat az adapterrel bepermetezzük. Erősebb foltok esetén 1:20 hígításban szórófejes flakonból permetezzük be a foltokat és csak ezután kezdjünk a géppel takarítani, így biztosítva az elegendő hatásidőt. A megtisztított, még nedves szőnyegpadlót megszáradásig nem szabad használni. Ez géptől függően akár 24 óra is lehet. A megszáradt szőnyeget napi takarításon belül hengerkefés porszívóval kell felporszívózni vagy porszívózás után Textil-pad géppel tisztítani.

Textil-pad géppel: Szennyezettségtől függően: 1:100-1:200 hígításban.
Porlasztós – extrakciós géphez: Szennyezettségtől függően: 1:100-1:200 hígításban. Folttisztításhoz: 1:20 hígításban.

Tovább
Hasonló termékek