TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Brilliance Gyorsfertőtlenítő 0,75 liter
Brilliance Gyorsfertőtlenítő 0,75 liter
1 849 Ft/db
(2 465 Ft/l)

Brilliance Gyorsfertőtlenítő 0,75 liter

Brilliance Brilliance
Brilliance Gyorsfertőtlenítő 0,75 liter
Brilliance Brilliance
Cikkszám: GYF075
Brilliance Gyorsfertőtlenítő 0,75 liter
6 db/karton

Termékleírás

A Brilliance® Gyorsfertőtlenítőt könnyedén és gyorsan lehet alkalmazni HACCP rendszerekben, az élelmiszeripar különböző területein: éttermekben, élelmiszerüzemekben, boltok háttérhigiéniájában, pénztárak futószalagjára, továbbá szoláriumra, edzőtermekben is, tisztításra illetve fertőtlenítésre egy fázisban. Nem kell két szert alkalmaznia, könnyen és cseppmentesen szárad. Nagy előnye a szoláriumok fertőtlenítésénél, hogy használata nem károsítja az akril felületeket, ezért azok élettartama nem lesz rövidebb. Baktérium- és gombaölő hatású. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Tovább
1 849 Ft/db
(2 465 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-8%
1 kartontól
1 701 Ft/db
-10%
5 kartontól
1 664 Ft/db
-15%
10 kartontól
1 572 Ft/db
Termék adatok

A Brilliance® Gyorsfertőtlenítő akkor nagyon jó, ha olyan felületeket szeretnénk fertőtleníteni, amikor fontos a tisztítás és fertőtlenítés egyszerre. Ilyen felületek lehetnek a következők:

  1. Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületek. Ilyenkor fontos a termék használata után a tiszta vizes öblítés. Élelmiszer feldolgozásához használt felületek, amik lehetnek INOX vagy műanyag.
  2. Élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező felületek. Egyszerű áttörlés elegendő. Például vendégtérben az asztal felületén vagy kínáló pultok üveg felületein.
Tovább
Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz.
H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

1. Mosható felületek tisztítása, fertőtlenítése: közvetlenül a fertőtlenítendő felületre kell permetezni a habot és 5 perces hatásidő elteltével, egy papírtörlő segítségével törölje le a felületet. Erősebben szennyezett felületeknél a szennyeződésnek megfelelően fújjon többet a felületre.
2. Üveg tisztítása és fertőtlenítése egy fázisban: Fagyispultok, húspultok, stb. üveg részeinek fertőtlenítését és tisztítását könnyedén elvégezheti azáltal, ha a Brilliance® Gyorsfertőtlenítőt egyszerűen a felületre permetezi. Könnyedén csíkmentesre törölhető egy papírtörlő segítségével.
Figyelem! Amennyiben élelmiszerrel érintkezhet a megtisztított felület, öblítse le tiszta vízzel!

Tovább
Összetevők

<5% Izopropil-alkohol, 2% N-alkil-N-benzil-N,N-dimetilammonium klorid

Tovább
Hasonló termékek