TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Finish gépillatosító citrus 4 ml
Finish gépillatosító citrus 4 ml
1 799 Ft/db

Finish gépillatosító citrus 4 ml

Finish Finish
ÚJ
Finish gépillatosító citrus 4 ml
Finish Finish
Cikkszám: 11425
Finish gépillatosító citrus 4 ml
12 db/karton

Termékleírás

Finish gépillatosító citrus 4 ml, ami egyedülálló, szabadalmazott Scent Control technológiájának köszönhetően friss és tiszta citrom és lime illatot biztosít valahányszor kinyitjuk a mosogatógépet. Segít frissen tartani edényeinket mosás közben.  A Finish mosogatógép illatosító megszünteti a kellemetlen szagokat anélkül, hogy erős illatot hagyna az edényeken. Frissítse fel mosogatógépét az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish citrom és lime mosogatógép illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitja a mosogatógépét, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogja érezni!

Tovább
1 799 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény
-3%
1 kartontól
1 745 Ft/db
-5%
3 kartontól
1 709 Ft/db
-8%
5 kartontól
1 655 Ft/db
Figyelmeztetések

Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírások szerint. 

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Hasonló termékek