TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

KIEHL Patronal vízkőoldó 1 l
KIEHL Patronal vízkőoldó 1 l
2 699 Ft/db
(2 699 Ft/l)

KIEHL Patronal vízkőoldó 1 l

Kiehl Kiehl
KIEHL Patronal vízkőoldó 1 l
Kiehl Kiehl
Cikkszám: KI-400801
KIEHL Patronal vízkőoldó 1 l
6 db/karton

Termékleírás

Gyorsan ható, intenzív szaniter tisztítószer hosszan tartó friss illattal, a mészkőlerakódások és az abban kötött szennyeződések gyors eltávolítására. A Patronal-Classic előírásnak megfelelő használata egy felületvédő és víztaszító filmet eredményez. Ez a védőfilm nagymértékben megakadályozza a mész ill. az egyéb szennyeződések lerakódását és a krómozott szaniter berendezések rozsdásodását.

Tovább
2 699 Ft/db
(2 699 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-3%
1 kartontól
2 618 Ft/db
-4%
5 kartontól
2 591 Ft/db
-5%
10 kartontól
2 564 Ft/db
Figyelmeztetések

SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
Az 1999/44/EK törvény 1. cikke szerint háztartási felhasználása nem engedélyezett!

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbe szembetűnő részen.
Felülettisztítás:
A tisztítószert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd vízzel öblítsük ill. töröljük le. A WC- csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal vagy kendővel vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.
A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkezó károkért felelősséget nem vállalunk.
Felülettisztítás: 1 – 5 ml

Tovább
Összetevők

Nem ionos tenzidek < 5%, szervetlen savak, vízbázisú oldószerek, korróziógátló anyagok, ápolóhatású összetevők, színezőanyagok, illatanyagok (amylcinnamal, coumarin). ph-érték (koncentrátumban): kb. 1 ph-érték (felh. kész oldatban): kb. 2

Tovább
Hasonló termékek