TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

KIEHL Sanpurid Citro vízkőoldó 10 l
KIEHL Sanpurid Citro vízkőoldó 10 l
15 929 Ft/db
15 139 Ft/db
(1 514 Ft/l)

KIEHL Sanpurid Citro vízkőoldó 10 l

Kiehl Kiehl
-5%
KIEHL Sanpurid Citro vízkőoldó 10 l
Kiehl Kiehl
Cikkszám: KI-401610
KIEHL Sanpurid Citro vízkőoldó 10 l
6 db/karton

Termékleírás

Gyorsan ható savas szaniter tisztító. Eltávolítja a víz- és mészkőlerakódásokat, húgykő és szappanmaradékokat. A felhasználás során friss illatú. Felhasználás után a tisztítószert alaposan mossuk le a kezelt felületről. Savra érzékeny felületek, mint pl.: krómozott, vagy nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyagból készült tárgyak, a savra érzékeny természetes- és műkő felületek megroncsolódhatnak. Kérjük vegye figyelembe a szaniterberendezések gyártója által javasolt tisztítási és ápolási tanácsokat is.

Tovább
Akcióból hátralévő idő:
15 929 Ft/db
15 139 Ft/db
(1 514 Ft/l)
Kezdete: 2024.04.10   Vége: 2024.05.10
Figyelmeztetések

H315 Bőrirritáló hatású. H319 Súlyos szemirritációt okoz. P280 Védőkesztyű/Szemvédelem használata kötelező.
P305/351/338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
Az 1999/44/EK törvény 1. cikke szerint háztartási felhasználása nem engedélyezett!

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Az első alkalmazás előtt, teszteljük le a tisztítószert,
a felület egy kevésbé szembetűnő részén. A szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le. A WC-csésze ill. a piszoárok tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével terítsük szét és rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le. vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal, kendővel vagy mopphuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le. 

Felülettisztítás / törlés: 1-5 ml
A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért
felelősséget nem vállalunk.

Tovább
Összetevők

Nem ionos tenzidek < 5%, szervetlen savak, szerves savak, ápoló összetevők, korróziógátló anyagok, illat- és színezőanyagok (Hexyl cinnamal, Limonene). pH-érték (koncentrátumban): kb. 1 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 2

Tovább
Hasonló termékek