TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Vanish Oxi Action Folteltávolító folyadék white 2 L
Vanish Oxi Action Folteltávolító folyadék white 2 L
2 999 Ft/db

Vanish Oxi Action Folteltávolító folyadék white 2 L

Vanish Vanish
ÚJ
Vanish Oxi Action Folteltávolító folyadék white 2 L
Vanish Vanish
Cikkszám: 11335
Vanish Oxi Action Folteltávolító folyadék white 2 L
6 db/karton

Termékleírás

A Vanish Oxi Action White folteltávolító folyadék gyorsan ható, erős tisztítószer a ruhák és egyéb szövetek tisztaságának és frissességének biztosításához. Az Oxi Action formula hatékonyan eltávolítja a mosószerek által hátrahagyott foltokat is. A kézhez álló, egyszerűen használható palacknak köszönhetően a Vanish kényelmesen használható a szokásos mosóporral vagy géllel. Akár 3 árnyalattal fehérebb ruhák - a már beszürkült ruhákhoz képest, 5 mosás után!
Tovább
2 999 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény
-3%
1 kartontól
2 909 Ft/db
-5%
3 kartontól
2 849 Ft/db
-8%
5 kartontól
2 759 Ft/db
Figyelmeztetések

Veszélyes összetevők: hidrogén-peroxidot; alkoholok, C12-18, etoxilált; alkoholok, C12-16, etoxilált; alkil, C10-13 benzolszulfonsav nátrium sót tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szemvédő használata kötelező. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Bőrrel való érintkezés után kifehérítheti a bőrt. A kifehéredés átmeneti és reverzibilis. Ha a termék kifröccsen, azonnal mossa le bő vízzel. Érzékeny bőr esetén védőkesztyű használata javasolt. Tilos más termékekkel keverni.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Előkezelés: Öntsön 2 ml Vanish-t közvetlenül a foltra. Dörzsölje be a foltba, ha szükséges, majd max. 10 percig hagyja hatni. Ezt követően a mosási utasítás szerint töltse meg az adagolót, és helyezze a mosógép dobjába.

Áztatás: Tegyen 100 ml gélt 4 l vízhez. A színes ruhákat max. 1 órán át, a fehér ruhákat max. 6 órán át áztassa. Áztatás után a megszokott módon mossa ki a textíliát, vagy alaposan öblítse át. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a folttisztítót a foltba.

Mosás: Adjon a mosószeréhez 100 ml Vanish-t. Adagolja a mosószert a szokásos módon. Adjon csupán egy adaggal minden mosáshoz!

Felhasználási javaslat: Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasítást. Használat előtt a színtartást ellenőrizze a szövet egy rejtett részén. Öblítse át, majd hagyja megszáradni. A Vanish-sel mosott vagy kezelt ruhákat közvetlen hőforrástól és napfénytől távol szárítsa. Áztatáshoz a Vanish-t langyos vízzel használja. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes szakaszait meg kell ismételni. Ne használja vegytisztítást igénylő ruhaneműkön. Ne öntse a terméket a ruhák fém részére (pl. gomb, cipzár). Ne használja bőrruhákon és más bőrárukon. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne hagyja a terméket a ruhán megszáradni (legfeljebb 10 perces érintkezési idő).

Tovább
Összetevők

5%-15%: oxigénalapú fehérítőszer, nem ionos felületaktív anyag, <5%: anionos felületaktív anyag, optikai fehérítő és illatanyag komponenseket tartalmaz.

Tovább
Hasonló termékek