TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Air Wick Pure tavaszi szellő aeroszol spray 250 ml
Air Wick Pure tavaszi szellő aeroszol spray 250 ml
1 399 Ft/db
(5 596 Ft/l)

Air Wick Pure tavaszi szellő aeroszol spray 250 ml

Air Wick Air Wick
Air Wick Pure tavaszi szellő aeroszol spray 250 ml
Air Wick Air Wick
Cikkszám: 10005
Air Wick Pure tavaszi szellő aeroszol spray 250 ml
6 db/karton

Termékleírás

Az új Air Wick Pure aeroszol formulájának köszönhetően nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat és teremt kellemes, friss illatot otthonában.

Tovább
1 399 Ft/db
(5 596 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-3%
1 kartontól
1 357 Ft/db
-5%
5 kartontól
1 329 Ft/db
-8%
10 kartontól
1 287 Ft/db
Figyelmeztetések

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetések: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Figyelem! Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és a figyelmeztetéseket. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy a címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Háziállatoktól tartsa távol. Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A használati utasításban leírtaknak megfelelően használja. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Illatanyag érzékenyek elővigyázatosan használják a terméket. Légfrissítők nem helyettesítik a jó higiéniai gyakorlatot. Allergiás reakciót válthat ki.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Tovább
Összetevők

1-(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8-octahydro-2, 3, 8, 8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone, butylphenyl methylpropional, alpha-hexylcinnamaldehyde komponenseket tartalmaz

Tovább
Hasonló termékek