TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Cif Súrolókrém original 500 ml
Cif Súrolókrém original 500 ml
1 299 Ft/db
(2 598 Ft/l)

Cif Súrolókrém original 500 ml

Cif Cif
Cif Súrolókrém original 500 ml
Cif Cif
Cikkszám: 10064
Cif Súrolókrém original 500 ml
8 db/karton

Termékleírás

  • 100% ragyogás
  • Mikrokristályokkal
  • 100%-os kosz eltávolítás
  • Tisztaság kis erőfeszítéssel

A Cif Original súrolókrém mikrokristályokkal eltávolítja a makacs szennyeződéseket is a 100%-os ragyogó tisztaságért. Áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkő lerakódások. Állagának köszönhetően könnyű leöblíteni, így hamar élvezheted a tökéletesen ragyogó tisztaságot. A mikroszemcsék hatékonyságának jóvoltából kis erőráfordítással újszerűvé varázsolhatod kedvenc tárgyaid. Használható nagytakarítás alkalmával és kisebb tisztításokhoz egyaránt. Hatékony súrolókrém a makacs szennyeződések ellen. 100%-os kosz eltávolítás. Mikrokristályokkal. Tisztaság kis erőfeszítéssel. Kellemes illat. 100% ragyogás.

Tovább
1 299 Ft/db
(2 598 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
1 234 Ft/db
-7%
5 kartontól
1 208 Ft/db
-9%
10 kartontól
1 182 Ft/db
Figyelmeztetések

Cif Cream Original súrolókrém Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Vigye fel a megtisztítani kívánt felületre egy nedves ronggyal, törölje át, majd öblítse le. Ne használja textilen; Kényes, új, festett vagy alumínium felületeken először próbálja ki egy kevésbé látható részen, azonnal öblítse le, és ne dörzsölje.

Tovább
Összetevők

<5% anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok Szappan Illatanyag Limonene Benzisothiazolinone Methylisothiazolinone Phenoxyethanol Linalool Butylphenylmethylpropional Hexylcinnamal

Tovább
Hasonló termékek