TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Domestos Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer pine fresh 750 ml
Domestos Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer pine fresh 750 ml
979 Ft/db
769 Ft/db
(1 025 Ft/l)

Domestos Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer pine fresh 750 ml

Domestos Domestos
-21%
Domestos Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer pine fresh 750 ml
Domestos Domestos
Cikkszám: 10083
Domestos Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer pine fresh 750 ml
20 db/karton

Termékleírás

  • Elpusztítja a baktériumokat
  • Segít meggátolni a vízkőlerakódást
  • Friss fenyő illattal

Higiénikus tisztaság. A Domestos Extended Power fenyő illatú fertőtlenítő folyadék egy sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos hatékony a baktériumok, gombák, spórák és vírusok ellen. Vízkőlerakódást gátló hatóanyagot tartalmaz, valamint megtapad a víz szintje alatt is, így hatékonyan eltávolítja a koszt és lerakódásokat. 

A Domestos Extended Power fertőtlenítő a WC-kagyló tisztításának leghatékonyabb eszköze: kíméletlen a szennyeződésekkel és a különféle kórokozókkal szemben. Megállíthatatlan erőt biztosít a kórokozók elleni harcban, és a WC-kagyló tisztítása során az ismert mikroorganizmusok 99,9%-át elpusztítja. A flakon kialakítása hozzáférést nyújt a perem alatti felületekhez is, így a takarítás még hatékonyabb! Használja WC frissítő blokkal a maximális frissességért.

Tovább
Akcióból hátralévő idő:
979 Ft/db
769 Ft/db
(1 025 Ft/l)
Kezdete: 2024.06.10   Vége: 2024.07.09
Figyelmeztetések

Figyelem! Ne használja zománcozott vagy magas fényű fémfelületeken (króm/arany). Ne használja hígítás nélkül a padlókon. Ne használja gyapjú, selyem, színes textil, műszálas, bőr vagy olyan ruhaanyagokhoz, melyek speciális bevonatot tartalmaznak (pl. lángálló bevonat). Mindig olvassa el a ruhanemű kezelési útmutatóját. Ügyeljen, hogy a szer ne ömöljön ruhára, bútorokra, szőnyegekre, mert károsíthatja azokat. Ha kiömlött, mindig törölje fel és alaposan öblítse le tiszta vízzel. Használat után mosson kezet.
DOMESTOS 24H PLUS Sűrű, fertőtlenítő hatású tisztítószer.Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet.
Figyelem!Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyzás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: Nátrium-hipokloritot, Cocamine oxide-ot, Nátrium-hidroxidot, Cetrimonium Chloride-ot.
A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt. VESZÉLY
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
Figyelem! Ne használja zománcozott vagy magas fényű fémfelületeken (króm/arany). Ne használja hígítás nélkül a padlókon. Ne használja gyapjú, selyem, színes textil, műszálas, bőr vagy olyan ruhaanyagokhoz, melyek speciális bevonatot tartalmaznak (pl. lángálló bevonat). Mindig olvassa el a ruhanemű kezelési útmutatóját. Ügyeljen, hogy a szer ne ömöljön ruhára, bútorokra, szőnyegekre, mert károsíthatja azokat. Ha kiömlött, mindig törölje fel és alaposan öblítse le tiszta vízzel. Használat után mosson kezet.
DOMESTOS 24H PLUS Sűrű, fertőtlenítő hatású tisztítószer.
Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet.
Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

Gyerekbiztos kupak! Kinyitás: Nyomja be a kupak szélén található kiemelkedést, majd csavarja az óramutató járásával ellentétes irányba.
Használat után: helyezze vissza a kupakot és csavarja az óramutató járásával megfelelő irányba, amíg egy kattanást nem hall.
Hígítás nélküli fertőtlenítéshez:
- WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 30 percig.
- Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezze a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyja hatni 30 percig, majd alaposan öblítse le.
Hígítva fertőtlenítéshez:
- Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék, élelmiszerrel érintkező felületeken): 180 ml Domestos / 5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón! Élelmiszerrel érintkező felületekről 60 perc után vízzel alaposan öblítse le. Erősen szennyezett felületek esetében a fertőtlenítés előtt távolítsa el a szennyeződést.
- Mosogatókendők, szivacsok: oldjon fel 90ml Domestost 2,5 l vízben, áztasson 60 percig.
Hígítva fehérítéshez:
- Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon.
Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is.
1 kupak= 15 ml.
A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

Tovább
Összetevők

Fertőtlenítőszer: nátrium-hipoklorit 4,5 g / 100 g, <5% klór alapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer (nátrium-hipoklorit), nem ionos felületaktív anyagok, szappan, illatanyag.

Tovább
Hasonló termékek
Kiegészítő termékek