TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Domestos Original fehérítő folyadék 750 ml
Domestos Original fehérítő folyadék 750 ml
1 099 Ft/db
(1 465 Ft/l)

Domestos Original fehérítő folyadék 750 ml

Domestos Domestos
Domestos Original fehérítő folyadék 750 ml
Domestos Domestos
Cikkszám: 10084
Domestos Original fehérítő folyadék 750 ml
20 db/karton

Termékleírás

  • Sűrű és hatékony
  • Foltok előkezelésére is alkalmas
  • Biztonságosan használható mosógépben is
  • Ragyogó fehérség a Domestos fehérítő folyadékkal 
A fehér ruhák addig szépek, amíg megőrzik vakító frissességüket. Ebben segít a Domestos Fehérítő, ami a fehérítés mellett higiénikus tisztaságot is biztosít minden alkalommal. Sűrűségének köszönhetően pontosan és irányíthatóan adagolható. Biztonságosan használható mosógépben* (*ellenőrizze a mosógépe használati útmutatóját!) a fehérítőadagolón keresztül vagy ennek hiányában az előmosás adagolóján át a már vízzel telt mosógépbe öntve, de használható áztatáshoz is kézi mosásnál.
Tovább
1 099 Ft/db
(1 465 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-6%
1 kartontól
1 033 Ft/db
-8%
5 kartontól
1 011 Ft/db
-10%
10 kartontól
989 Ft/db
Figyelmeztetések
Csak fehér ruhákhoz használja! Textílián mindig csak hígítva használja!
Ne fehérítsen vele gyapjút, selymet, mohert, bőrt, valamint a csomagoláson látható jelzéssel ellátott textíliát! A hypo oldat tartós érintkezése fémfelülettel (pl. fémgombok) elszíneződést okozhat. Ne használja szivacsos betéttel ellátott melltartókhoz! Ne tegye a ruhát fehérítés után szárítógépbe! Ne használja egyéb célokra az üres flakont, dobja a szemetesbe! Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját! Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágraÁrtalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.
Védőkesztyű/ védőruha/ szemvédő/ arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyzás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/ orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. TARTALMAZ: Nátrium-hipokloritot, Cocamine oxide-ot, Nátrium-hidroxidot, Cetrimonium Chloride-ot.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk
Gyerekbiztos kupak!
Kinyitás:Nyomja be a kupak szélén található kiemelkedést, majd csavarja az óramutató járásával ellentétes irányba. Használat után: helyezze vissza a kupakot és csavarja az óramutató járásával megfelelő irányba, amíg egy kattanást nem hall. Gépi mosás: 100 ml-t tegyen a mosószer adagolójába, majd válasszon egy rövid hideg vizes programot és mossa ki a fehéríteni kívánt ruhákat. Ne adagoljon mosószert ehhez a programhoz. Az utolsó öblítés után tegye be a többi nem fehéríthető ruhát és kezdje a mosást mosószerrel, a szokásos módon. Kézi mosás:Oldjon fel 1 dl Domestost 10 l vízben. Áztassa a ruhákat 10 percig, utána alaposan öblítse ki, majd mossa a szokott módon mosószerrel. Mindig műanyag edényt használjon. 1 kupak = 15 ml
Tovább
Összetevők

<5% klór alapú fehérítőszer , Nem ionos felületaktív anyagok, Szappan, Illatanyag

Tovább
Hasonló termékek