TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Duck Deep Action Gel WC-tisztító fertőtlenítő gél citrus 750 ml
Duck Deep Action Gel WC-tisztító fertőtlenítő gél citrus 750 ml
699 Ft/db
(932 Ft/l)

Duck Deep Action Gel WC-tisztító fertőtlenítő gél citrus 750 ml

Duck Duck
Duck Deep Action Gel WC-tisztító fertőtlenítő gél citrus 750 ml
Duck Duck
Cikkszám: 10095
Duck Deep Action Gel WC-tisztító fertőtlenítő gél citrus 750 ml
12 db/karton

Termékleírás

  • Higiénikusan tisztít
  • Eltünteti a vízkövet

A Duck WC-tisztító folyadék higiénikus tisztaságot és friss illatot biztosít a WC-csészében, különleges ívelt nyakának köszönhetően pedig a WC-perem alatti rész is könnyedén elérhető.

Tovább
699 Ft/db
(932 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
664 Ft/db
-7%
5 kartontól
650 Ft/db
-9%
10 kartontól
636 Ft/db
Figyelmeztetések

Veszély! Tartalmaz: alkohol-etoxilát (8E0), hangyasav, benzalkónium-klorid (C12-18), didecil-dimetil-ammónium-klorid (C8-10). Aktív hatóanyag: benzalkónium-klorid (C12-18) 0,1828%; didecil-dimetil-ammónium-klorid (C8-10) 0,2742%. Súlyos szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Szemvédő használata kötelező. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. BELÉGZÉS esetén: Friss levegőre kell menni. LENYELÉS esetén: Hánytatni tilos. A szájat vízzel ki kell öblíteni. Azonnal orvost kell hívni. BŐRREL való érintkezés esetén: A bőrt vízzel le kell öblíteni. Ha irritáció lép fel és az folytatódik, orvoshoz kell fordulni. A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és a veszélyes hulladékokról szóló EU irányelvekben meghatározottak irányadók. A termék maradékait tilos kezeletlenül csatornába engedni. Tilos felszíni vizekbe vagy talajba juttatni. Kifröccsenés esetén vízzel fel kell hígítani és moppal áttörölni. Csak a WC-csészében használja. Ne keverjük fehérítőszerrel vagy más háztartási tisztítószerrel.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Hajtsa fel a WC-ülőkét. A flakon kinyitásához nyomja össze a gyermekbiztos záras kupak két oldalát és tekerje le. Döntse meg a flakont, hogy a flakon nyaka megteljen a folyadékkal. A vízvonal feletti fertőtlenítéshez juttasson 60 ml folyékony gélt a perem alá és oszlassa el egyenletesen a WC-csészében, WC kefével úgy, hogy kezeletlen felület ne maradjon. Hagyja hatni 5 percig. Dörzsölje át WC-kefével a WC-csészét és öblítse le. Helyezze vissza a kupakot és erősen csavarja vissza, míg kattanást nem hall.

Tovább
Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok, Fertőtlenítőszer, Illatanyag

Tovább
Hasonló termékek