TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Finish Mosogatógép só 1,5 kg
Finish Mosogatógép só 1,5 kg
929 Ft/db
(619 Ft/kg)

Finish Mosogatógép só 1,5 kg

Finish Finish
Finish Mosogatógép só 1,5 kg
Finish Finish
Cikkszám: 10123
Finish Mosogatógép só 1,5 kg
8 db/karton

Termékleírás

  • Lágyítja a vizet
  • Véd a vízkő ellen
  • Fokozza a teljesítményt
A könnyen oldódó, vízlágyító Finish regeneráló mosogatógép só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish gépi regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely természetes anyagokat tartalmaz, elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását. A Finish gépi regeneráló só használatát a vezető mosogatógépgyártók is ajánlják. A legjobb hatás elérése érdekében, ellenőrizze sűrűn, hogy a megfelelő mennyiségű só legyen a mosogatógépében. Ez különösen ajánlott abban az esetben, ha az Ön háztartásában kemény a víz. Só funkcióval rendelkező Finish mosogatószerek mellett is használja a terméket nagyon kemény víz esetén.
Tovább
929 Ft/db
(619 Ft/kg)
Mennyiségi kedvezmény
-10%
1 kartontól
836 Ft/db
-13%
5 kartontól
808 Ft/db
-15%
10 kartontól
790 Ft/db
Figyelmeztetések

Gyermekek elől elzárandó. Ne nyelje le. Ha terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

A gyártó utasításai szerint töltse fel a sótartályt. A legjobb eredmény érdekében rendszeresen ellenőrizze a só szintjét, és a tartályt töltse fel Finish sóval! Különösen ajánlott, ha olyan helyen él, ahol kemény a víz.

Tovább
Összetevők

Nátrium-klorid

Tovább
Hasonló termékek