TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1l
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1l
899 Ft/db
(899 Ft/l)

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1l

Flóraszept Flóraszept
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1l
Flóraszept Flóraszept
Cikkszám: 10126
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1l
15 db/karton

Termékleírás

  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Irritatív, biocid.

Tovább
899 Ft/db
(899 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
863 Ft/db
-5%
5 kartontól
854 Ft/db
-7%
10 kartontól
836 Ft/db
Figyelmeztetések

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer VESZÉLY Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. TARTALMAZ: Nátrium hipokloritot, Cocamine oxide-ot, Nátrium hidroxidot.

Figyelem! Gyerekbiztos kupak: Kinyitás: Nyomja le a kupakot, és csavarja el az órajárással ellentétes irányba. Ne használja zománcozott vagy magas fényű fémfelületeken (króm/arany). Ne használja színes textíliálhoz, gyapjú, selyem, műszálas anyagokhoz, bőrhöz és olyan ruhaneműköz, melyek speciális bevonatot tartalmaznak pl. lángálló bevonat, valamint a csomagoláson látható jelzéssel ellátott textíliákhoz. Mindig olvassa el a ruhanemű kezelési útmutatóját. A hypo oldat tartós érintkezése fémfelülettel (pl. fémgombok) elszíneződést okozhat. Ne használja szivacsos betéttel ellátott melltartókhoz. Ne tegye a ruhát fehérítés után szárítógépbe. Ne használja hígítatlanul parkettán. Ügyeljen, hogy a szer ne ömöljön ruhára, parkettára, szőnyegre, mert károsíthatja azokat. Ha kiömlött, törölje fel és alaposan öblítse le. Használat után mosson kezet. A kiürült flakont más célra ne használja, dobja a szemétbe. Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját. Kizárólag az eredeti flakonban tárolja. Kizárólag az utasításoknak megfelelően használja.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

Kitűnően alkalmazható hígítás nélkül WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére. Kis felületek esetén tömény használata javasolt: öntse a felületre, hagyja hatni, majd 5 perc után öblítse le.

Tovább
Összetevők

<5% klóralapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer (nátrium hipoklorit), Nem ionos felületaktív anyag, Szappan, Illatanyagok, Fertőtlenítőszer: nátrium hipoklorit 1,4 g/100 g termékben.

Tovább
Hasonló termékek