TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Lenor Öblítő sensitive  1,6 l
Lenor Öblítő sensitive 1,6 l
2 199 Ft/db
(1 222 Ft/l)

Lenor Öblítő sensitive 1,6 l

Lenor Lenor
Lenor Öblítő sensitive  1,6 l
Lenor Lenor
Cikkszám: 10158
Lenor Öblítő sensitive 1,6 l
6 db/karton

Termékleírás

A Lenor textilöblítő használatával a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen is a valódi puhaság és gondoskodás! A Lenor Sensitive gondoskodik az Ön és szerettei bőréről. A Lenor Sensitive termékcsalád tagjai kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használhatók, mivel nem tartalmaznak allergén anyagokat, hipoallergének és rendelkeznek a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával.

Tovább
2 199 Ft/db
(1 222 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
2 111 Ft/db
-6%
5 kartontól
2 067 Ft/db
-8%
10 kartontól
2 023 Ft/db
Figyelmeztetések

A folyékony textilöblítők növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket: - gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tűzálló” jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblítő használata csökkentheti a tűzállóságot. - bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír). Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Hasonló termékek