TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Pronto Bútorápoló aeroszol classic, 250 ml
Pronto Bútorápoló aeroszol classic, 250 ml
999 Ft/db
(3 996 Ft/l)

Pronto Bútorápoló aeroszol classic, 250 ml

Pronto Pronto
Pronto Bútorápoló aeroszol classic, 250 ml
Pronto Pronto
Cikkszám: 10195
Pronto Bútorápoló aeroszol classic, 250 ml
12 db/karton

Termékleírás

A Pronto® Classic bútorápoló aeroszol fényesíti az otthonában található legtöbb kemény felületet, kiemeli szépségüket, eltávolítja róluk a port és az ujjlenyomatokat, valamint csillogóvá varázsolja őket anélkül, hogy bármilyen zsíros, olajos nyomot hagyna maga után.

Tovább
999 Ft/db
(3 996 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
959 Ft/db
-6%
5 kartontól
939 Ft/db
-8%
10 kartontól
919 Ft/db
Figyelmeztetések

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Csak jól szellőztethető helyen használható. A töltet tömegének 10%-a tűzveszélyes.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Használat előtt olvassa el a tájékoztatót. Ne forgassa a kupakot. Használat előtt rázza fel a flakont, majd függőlegesen tartva permetezze a felülettisztítót kb. 20 cm-ről a kezelendő felületre vagy a törlőrongyra. A legjobb eredmény érdekében törölje át azonnal a felületet puha, tiszta ruhával. Ne használja járófelületek, illetve a kádak belső oldalának tisztításához. Ha bizonytalan a használatot illetően, először próbálja ki egy kevésbé feltűnő területen.

Tovább
Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok, 5-15% alifás szénhidrogének, Illatanyag, Limonene, Linalool, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Tovább
Hasonló termékek