TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Baba Folyékony krémszappan kamilla kivonattal, 250 ml
Baba Folyékony krémszappan kamilla kivonattal, 250 ml
799 Ft/db
(3 196 Ft/l)

Baba Folyékony krémszappan kamilla kivonattal, 250 ml

Baba Baba
Baba Folyékony krémszappan kamilla kivonattal, 250 ml
Baba Baba
Cikkszám: 10274
Baba Folyékony krémszappan kamilla kivonattal, 250 ml
6 db/karton

Termékleírás

  • Folyékony szappan
  • Bőrbarát pH értékű
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Kamillavirág kivonatú krémszappan

A kamilla az anyukák és a nagymamák virága, a szerető gondoskodás jelképe. Ezért került kamillavirág-kivonat a Baba kamillás folyékony krémszappanba. Szelíd illatával és ápoló összetevőivel gondoskodik rólunk és szeretteinkről, hogy még egy jó dolog legyen a családban. Az utántöltő 2 utántöltésre elegendő mennyiséget biztosít. Mindennapos használatra is alkalmas. Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat.

Tovább
799 Ft/db
(3 196 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
767 Ft/db
-6%
5 kartontól
751 Ft/db
-8%
10 kartontól
735 Ft/db
Figyelmeztetések

Csak külső használatra!

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Összetevők

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Lactic acid, Sodium benzoate, Sine adipe lac, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Oryza sativa [rice] bran extract, Oryza sativa [rice] germ oil, Chamomilla recutita [matricaria] flower extract, Sodium lactate, Glycerin, Polyquaternium-7 , Hydrogenated starch hydrolysate, Propylene glycol, Sorbitol, 1,2-hexanediol, Parfum, Styrene/acrylates copolymer, Trideceth-9, Trideceth-7, Sodium lauryl sulfate, Disodium lauryl phenyl ether disulfonate, Trisodium ethylenediamine disuccinate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Citric acid, Sodium hydroxide, Caprylyl glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Tovább
Hasonló termékek