TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Sanytol Fertőtlenítő fürdőszobai spray 500 ml
Sanytol Fertőtlenítő fürdőszobai spray 500 ml
1 089 Ft/db
(2 178 Ft/l)

Sanytol Fertőtlenítő fürdőszobai spray 500 ml

Sanytol Sanytol
Sanytol Fertőtlenítő fürdőszobai spray 500 ml
Sanytol Sanytol
Cikkszám: 10433
Sanytol Fertőtlenítő fürdőszobai spray 500 ml
12 db/karton

Termékleírás

  • Fertőtlenítő felülettisztító spray fürdőszobai használatra
  • 99,9%-ban elpusztítja a mikroorganizmusokat
  • Gombák, baktériumok, és vírusok ellen is hatékony
  • Klórmentes termék

A Sanytol Fertőtlenítő felülettisztító spray fürdőszobai használatra lett kifejlesztve, extra erős tisztító hatásának köszönhetően tökéletes higiéniát biztosít. Megakadályozza a penész-, és vízkőképződést. A klórmentes, eukaliptusz illatú Sanytol fertőtlenítő fürdőszobai tisztítószer 99,9%-ban elpusztítja a mikroorganizmusokat. Hármas hatásának köszönhetően, gombák, baktériumok, és vírusok ellen is hatékony. Aktericid (5 perc alatt) hatás az alábbiak ellen: Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa; gombaölő (15 perc alatt) hatás az alábbiak ellen: Candidad albicans, Aspergilus niger az EN13697 szabvány szerint. Az EN14476 szabvány szerint elpusztítja az Influenza A H1N1 vírus (5 perc alatt) és a Herpes Simplex vírus (5 perc alatt). A termék hatékonyságát hitelesített laboratóriumi vizsgálatok igazolják.

Tovább
1 089 Ft/db
(2 178 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
1 045 Ft/db
-6%
5 kartontól
1 024 Ft/db
-8%
10 kartontól
1 002 Ft/db
Figyelmeztetések

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék- vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Permetezze a szert a tisztítandó felületre. Hagyja hatni, majd öblítse le. Az erősebb lerakódások esetében hagyja hoszabb időn keresztül hatni, vagy ismételje meg az eljárást, ha szükséges. Erős fertőtlenítés esetén hagyja hatni 15 percen keresztül.

Tovább
Összetevők

Biocid hatóanyag: 1% Didecildimetilammónium-klorid (EC:230-525-2; CAS: 7173-51-5). Egyéb: 1-metoxipropán-2-ol 1-5% (EC: 203-539-1) <5% kationaktív tenzidek, nemionos tenzidek, illatanyag.

Tovább
Hasonló termékek