TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Sanytol Fertőtlenítő konyhai spray 500 ml
Sanytol Fertőtlenítő konyhai spray 500 ml
1 089 Ft/db
(2 178 Ft/l)

Sanytol Fertőtlenítő konyhai spray 500 ml

Sanytol Sanytol
Sanytol Fertőtlenítő konyhai spray 500 ml
Sanytol Sanytol
Cikkszám: 10434
Sanytol Fertőtlenítő konyhai spray 500 ml
12 db/karton

Termékleírás

  • Fertőtlenítő felülettisztító spray konyhához
  • Megakadályozza a mikrobák elszaporodását

A kellemes citrus illatú Sanytol konyhai Fertőtlenítő felülettisztító spray megakadályozza a mikrobák elszaporodását, egyszerre fertőtlenít, és eltávolítja a zsíros szennyeződéseket. Kíméletes a felületekhez, megszünteti a kellemetlen szagokat. A Sanytol Fertőtlenítő Konyhai Spray hármas hatású: baktericid (5 perc alatt) és fungicid (15 perc alatt) az EN 13697 szabvány szerint, virucid az EN 14476 szabvány alapján a Herpes Simplex vírus és az influenza A H1N1 vírussal szemben. Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tovább
1 089 Ft/db
(2 178 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
1 045 Ft/db
-6%
5 kartontól
1 024 Ft/db
-8%
10 kartontól
1 002 Ft/db
Figyelmeztetések

A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezze tovább az öblítést. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék- vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Permetezze a tisztítószert a tisztítandó felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Hagyja hatni, majd egy nedves ruha segítségével távolítsa el a szennyeződést. Az erősen lerakódott szennyeződések esetén hagyja hatni hosszabb időn át, illetve ismételje meg az eljárást. Élelmiszerrel érintkező felületek esetében öblítse le a felületet tiszta vízzel. Erős fertőtlenítő hatás eléréséhez hagyja hatni 15 percen át.

Tovább
Összetevők

Biocid hatóanyag: 0.95% Didecildimetilammónium-klorid (EC:230-525-2; CAS: 7173-51-5). Egyéb összetevők: <5% kationaktív tenzidek, nemionos felületaktív anyagok, 2-butoxietanol, alkohol C10-etoxilát, fertőtlenítőszerek, illatanyag, víz.

Tovább
Hasonló termékek