TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Cif Súrolókrém citrom 250 ml
Cif Súrolókrém citrom 250 ml
729 Ft/db
(2 916 Ft/l)

Cif Súrolókrém citrom 250 ml

Cif Cif
Cif Súrolókrém citrom 250 ml
Cif Cif
Cikkszám: 10903
Cif Súrolókrém citrom 250 ml
16 db/karton

Termékleírás

A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett.

Tovább
729 Ft/db
(2 916 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
700 Ft/db
-6%
5 kartontól
685 Ft/db
-8%
10 kartontól
671 Ft/db
Figyelmeztetések

Cif Cream Lemon súrolókrém Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Hasonló termékek