TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Tork fertőtlenítő habszappan - fehér - 520800
Tork fertőtlenítő habszappan - fehér - 520800
5 749 Ft/db
(5 749 Ft/l)

Tork fertőtlenítő habszappan - fehér - 520800

Tork Tork
Tork fertőtlenítő habszappan - fehér - 520800
Tork Tork
Cikkszám: 520800
Tork fertőtlenítő habszappan - fehér - 520800
6 db/karton - fehér - 1666 adag

Termékleírás

  • Sokféle kórokozóval szemben hatásos – megfelel az EN 1499 szabványnak
  • Higiénikus: A zárt utántöltő rendszer és az egyszer használatos pumpa csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát
  • Tanúsítottan egyszerű karbantartás és magától értetődő utántöltés kevesebb mint 10 másodperc alatt
  • Az újrahasznosítható flakon a fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez
  • A biocideket körültekintően használja. Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét és a termékinformációkat

Mosson kezet alaposan az EN 1499 tanúsítvánnyal rendelkező Tork fertőtlenítő habszappannal. Alacsony alkoholtartalmú összetétele hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és élesztőgombákkal szemben. Egyetlen mozdulatsorban ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így kevesebb allergiás reakciót okoz. Bizonyítottan könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

Tovább
5 749 Ft/db
(5 749 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-3%
1 kartontól
5 577 Ft/db
-4%
5 kartontól
5 519 Ft/db
-5%
10 kartontól
5 462 Ft/db
Figyelmeztetések

Mindig őrizze meg a csomagolást vagy a címkét, illetve amennyiben elérhető, a használati utasítást, amikor az orvoshoz vagy a toxikológiai központhoz fordul. Szembejutás esetén: A szemet több percen át öblítse ki langyos vízzel. Ha az irritáció továbbra is fennáll, orvoshoz/szakorvoshoz (szemészhez) kell fordulni a további kezeléssel kapcsolatos tanács érdekében. Bőrrel való érintkezés esetén: Kellemetlen érzés esetén azonnal öblítse ki vízzel. Ha a bőrirritáció nem múlik, forduljon orvoshoz. Nagyobb mennyiség lenyelése esetén: NE idézzen elő hányást, öblítse ki a száját és igyon meg körülbelül egy pohár vizet. Adott esetben forduljon a toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Csecsemők vagy gyerekek esetén elővigyázatossági intézkedésként mindig forduljon a toxikológiai központhoz.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Hasonló termékek