TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

HEITMANN Pure citromsavas vízkőoldó folyadék 500 ml
HEITMANN Pure citromsavas vízkőoldó folyadék 500 ml
1 439 Ft/db
(2 878 Ft/l)

HEITMANN Pure citromsavas vízkőoldó folyadék 500 ml

Heitmann Heitmann
HEITMANN Pure citromsavas vízkőoldó folyadék 500 ml
Heitmann Heitmann
Cikkszám: BH-3356
HEITMANN Pure citromsavas vízkőoldó folyadék 500 ml
4 db/karton

Termékleírás

  • Biológiailag 100%-ban lebomló háztartási vízkőoldó
  • Élelmiszerrel érintkező felületen is használható

Univerzális, könnyen használható, biológiailag 100%-ban lebomló háztartási vízkőoldó. Alaposan és egyszerűen távolítja el a vízkövet a konyhában és a fürdőszobában. Élelmiszerrel érintkező felületeken is használható. Rendszeres vízkőmentesítéssel meghosszabbíthatja az elektromos eszközök élettartamát és energiát is spórolhat!

Tovább
1 439 Ft/db
(2 878 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-10%
1 kartontól
1 295 Ft/db
-13%
5 kartontól
1 252 Ft/db
-15%
10 kartontól
1 223 Ft/db
Figyelmeztetések

Súlyos szemirritációt okoz.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Hagyományos-, eszpresszó-, automata-, kapszulás-, párnás kávéfőzők esetén:
½-1 csészényi (75 - 150ml) terméket öntsön 500ml vízbe és töltse a készülék víztartályába. Kapcsolja be a gépet futtassa le rajta a tisztító programot / hagyja a keveréket átfolyni, majd kétszer tiszta vízzel öblítse át a gépet.
Forró vizes gépek (pl. vízforralók, gyorsforralók, tojásfőzők, merülőforralók) esetén:
½ csészényi (75ml) terméket öntsön a készülékbe és a vízkövesedésig töltse fel vízzel, majd az oldatot a gépben melegítse fel és hagyja rövid ideig hatni. Ezt követően alaposan öblítse ki. A merülőforralót ½ csészényi (75ml) termék és 1 000 ml víz keverékébe állítsa bele, melegítse fel a forralóval, majd alaposan mossa el a forralót.
Mosogatógépek esetén:
Először a készülék ajtaját takarítsa le a termékkel, majd 1½ - 2 csészényi (225 – 300ml) terméket öntsön az üres gépbe. Előmosás nélküli programot válasszon (legalább 50 °C-osat) és edények nélkül hagyja lefutni a programot.
Teás-, kávéskanna, csészék, fogmosó poharak esetén:
A csíkok és vízkőlerakódások megszüntetése érdekében ½-1 csészényi (75 - 150ml) terméket keverjen össze 500ml vízzel és öntse bele a tisztítani kívánt eszközbe, hagyja rövid ideig hatni, majd alaposan öblítse ki.
Odaégett ételmaradék eltávolítása rozsdamentes acél edények és serpenyők esetén:
½ csészényi (75ml) terméket keverjen össze 1 csészényi vízzel. A keveréket az edényben forralja fel majd hagyja néhány percig főni, majd alaposan öblítse el.

Zuhanyfejek, csaptelepek, rozsdamentes-, műanyag-, kerámia-, króm felületek esetén:
Egy törlőkendő segítségével vigye fel a terméket hígítatlanul a felületre, vagy mártsa a tisztítani kívánt tárgyat a termékbe. Hagyja hatni, majd alaposan öblítse el és törölje szárazra.

Tovább
Összetevők

> 30% élelmiszer minőségű citromsav.

Tovább
Hasonló termékek