TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Frosch Ablaktisztító Spirituszos 500 ml
Frosch Ablaktisztító Spirituszos 500 ml
1 169 Ft/db
999 Ft/db
(1 998 Ft/l)

Frosch Ablaktisztító Spirituszos 500 ml

Frosch Frosch
-15%
Frosch Ablaktisztító Spirituszos 500 ml
Frosch Frosch
Cikkszám: FR-1367
Frosch Ablaktisztító Spirituszos 500 ml
8 db/karton - Öko

Termékleírás

  • Csíkmentes tisztítás
  • Zsíroldó hatású

Hatékony, természetes alkoholt tartalmazó zsíroldó hatású ablaktisztító, amely csíkmentes tisztaságot biztosít. Használható különféle üveg felületeken, autók szélvédőjén, valamint mindenféle sima felületen.

A Froschnál a fenntarthatóság nem csak a termékek receptúrájában, hanem a gyártásban és a csomagolásban is fontos szerepet játszik. Fenntarthatósági törekvéseinek előremutató és folyamatos fejlesztése elismeréseként a Frosch márka már több díjat is kapott. A termékek minden apró részlete fontos számukra az innovatív növényi alapú összetevőktől, az újrahasznosított műanyag palackok használatán át, az újrafelhasználható címkékig, ragasztókig és tintákig. Vásárlóiknak a hatékony tisztítóerő, valamint az emberi- és természeti környezet védelmének kombinációját kínálják. 

A hatékony, természetes tisztítóerő, valamint a környezet- és bőrbarát összetevők kombinációjától lesz a Frosch márka az, ami: természetesen jó. Próbálja ki a Frosch márka további népszerű termékeit is!

Tovább
Akcióból hátralévő idő:
1 169 Ft/db
999 Ft/db
(1 998 Ft/l)
Kezdete: 2024.06.10   Vége: 2024.07.09
Figyelmeztetések

Gyermekek elől elzárandó. Ne keverje más termékekkel. Kerülje a permetezett termék belélegzését.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

A fúvóka kupakját forgassa a megfelelő szimbólum irányába, permetezze be a tisztítandó felületet, majd száraz kendővel törölje át. Ne használja TFT és LCD kijelzők, valamint lakkozott fa felületek tisztítására! 

  • Forgassa el a fúvókát.
  • Permetezze rá, és törölje tisztára egy száraz kendővel.
  • Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.
  • Gyermekek elől elzárandó.
  • Kerülje a permetezett termék belélegzését.
  • A termék nem ipari takarításra szolgál.
  • A flakon utántöltéséhez le kell csavarni a szórófejet.
  • Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.
Tovább
Összetevők

Növényi alapú felületaktív anyagok, melyek 98%-ban lebomlanak a környezetben (OECD teszt alapján). Foszfát és formaldehid mentes < 5% anionos felületaktív anyagok, spiritusz, vízben oldódó oldószer, színezőanyag.

Tovább
Hasonló termékek
Kiegészítő termékek