TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Frosch Súrolókrém Citrom 500ml
Frosch Súrolókrém Citrom 500ml
979 Ft/db
759 Ft/db
(1 518 Ft/l)

Frosch Súrolókrém Citrom 500ml

Frosch Frosch
-22%
Frosch Súrolókrém Citrom 500ml
Frosch Frosch
Cikkszám: FR-1457
Frosch Súrolókrém Citrom 500ml
10 db/karton - Öko

Termékleírás

Hatékony súrólokrém, amely a háztartás minden területén kiváló tisztítószer, de főleg a konyha és a fürdőszoba takarítására ajánlott. Hatékonyságát a természetes márványőrlemény és a citromhéjból nyert anyagok zsíroldó ereje biztosítja, melynek köszönhetően eltávolítja a vízkövet, és a makacs szennyeződéseket. Gyengéd a bőrhöz, és a megtisztított felületeket sem károsítja. Kellemes, friss citrom illatú.

A Froschnál a fenntarthatóság nem csak a termékek receptúrájában, hanem a gyártásban és a csomagolásban is fontos szerepet játszik. Fenntarthatósági törekvéseinek előremutató és folyamatos fejlesztése elismeréseként a Frosch márka már több díjat is kapott. A termékek minden apró részlete fontos számukra az innovatív növényi alapú összetevőktől, az újrahasznosított műanyag palackok használatán át, az újrafelhasználható címkékig, ragasztókig és tintákig. Vásárlóiknak a hatékony tisztítóerő, valamint az emberi- és természeti környezet védelmének kombinációját kínálják. 

A hatékony, természetes tisztítóerő, valamint a környezet- és bőrbarát összetevők kombinációjától lesz a Frosch márka az, ami: természetesen jó. Próbálja ki a Frosch márka további népszerű termékeit is!

Tovább
Akcióból hátralévő idő:
979 Ft/db
759 Ft/db
(1 518 Ft/l)
Kezdete: 2024.06.10   Vége: 2024.07.09
Figyelmeztetések

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Használja hígítatlan állapotban a tisztítandó felületen egy nedves ruha vagy szivacs segítségével. Ne használjon súroló szivacsot. Mossa le bő vízzel.

Tovább
Összetevők

< 5 % nem ionos felületaktív anyagok, illatanyagok. További összetevők: természetes márvány őrlemény, citrus kivonat.

Tovább
Hasonló termékek
Kiegészítő termékek