TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Frosch Folyékony Mosószer Baby 1500ml
Frosch Folyékony Mosószer Baby 1500ml
3 499 Ft/db
(2 333 Ft/l)

Frosch Folyékony Mosószer Baby 1500ml

Frosch Frosch
Frosch Folyékony Mosószer Baby 1500ml
Frosch Frosch
Cikkszám: FR-2353
Frosch Folyékony Mosószer Baby 1500ml
5 db/karton - Öko

Termékleírás

  • Bőrgyógyászok által tesztel
  • Csecsemő ruhák mosásához ajánlott

Hipoallergén mosószer, különösen csecsemőruhák mosásához ajánlott. Kíméletesen tisztítja a fehér és színes ruhákat már 30 °C-on is. Természetes kamilla kivonattal ápolja a textíliát, és hatékonyan távolítja el a makacs foltokat. Nem tartalmaz tartósítószert és színezéket, ezért nem csak csecsemők, de kisgyermekek és bőrallergiában szenvedő felnőttek ruháinak mosásához is használható. Bőrgyógyászok által tesztelt. A termék gondosan megválasztott összetevőinek köszönhetően a bőrirritáció kockázata minimálisra csökkenthető.

Tovább
3 499 Ft/db
(2 333 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-10%
1 kartontól
3 149 Ft/db
-13%
5 kartontól
3 044 Ft/db
-15%
10 kartontól
2 974 Ft/db
Figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezzetovább az öblítést. Tartós szemirritáció esetén kérje orvos tanácsát/hívjon orvosi segítséget. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként jóváhagyott hulladékkezelőben.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

A mosást megelőzően a ruhákat válogassa szín, a szennyeződés mértéke, anyagtípusa alapján és tartsa be a ruha gyártójának mosásra vonatkozó utasításait. Mosson mindig az adott mosásnak megfelelő lehető legalacsonyabb hőmérsékleten és teljes adagot. Ha a házi porra allergiás, mossa az ágyneműket mindig 60 °C-on. Fertőző betegség esetén a mosási hőmérsékletet emelje 60 °C-ra. Adagolás a címkén.

Tovább
Összetevők

5-15% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, <5% anionos felületaktív anyagok, enzimek (proteáz, amiláz, celluláz, lipáz, mannanáz), illatanyag. Egyéb összetevő: kamilla kivonat.

Tovább
Hasonló termékek