TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Frosch Mosogatógép tabletta zöldcitrom 30 db
Frosch Mosogatógép tabletta zöldcitrom 30 db
3 079 Ft/db
(103 Ft/db)

Frosch Mosogatógép tabletta zöldcitrom 30 db

Frosch Frosch
Frosch Mosogatógép tabletta zöldcitrom 30 db
Frosch Frosch
Cikkszám: FR-6333
Frosch Mosogatógép tabletta zöldcitrom 30 db
8 db/karton - Öko

Termékleírás

  • Többfunkciós tabletta
  • Segíti az edények száradását
  • Alacsony hőfokon is hatékony

Többfunkciós tabletta, ami tartalmaz: hatékony zsíroldó mosogatószert, friss zöldcitrom-illattal; öblítőszert, hogy a mosogatott edények, poharak csillogók és foltmentesek legyenek; mosogatógép-sót, ami megakadályozza a vízkőlerakódásokat az edényeken és a mosogatógép alkatrészein; üvegvédő összetevőt, hogy a poharak ne váljanak foltossá; rozsdamentes felületek polírozás nélküli csillogását elősegítő összetevőt. Az öblítést követően segíti az edények száradását. Alacsony hőfokon is hatékony, így hozzájárul, hogy a mosogatógép kevesebb energiát fogyasszon.

A Froschnál a fenntarthatóság nem csak a termékek receptúrájában, hanem a gyártásban és a csomagolásban is fontos szerepet játszik. Fenntarthatósági törekvéseinek előremutató és folyamatos fejlesztése elismeréseként a Frosch márka már több díjat is kapott. A termékek minden apró részlete fontos számukra az innovatív növényi alapú összetevőktől, az újrahasznosított műanyag palackok használatán át, az újrafelhasználható címkékig, ragasztókig és tintákig. Vásárlóiknak a hatékony tisztítóerő, valamint az emberi- és természeti környezet védelmének kombinációját kínálják. 

A hatékony, természetes tisztítóerő, valamint a környezet- és bőrbarát összetevők kombinációjától lesz a Frosch márka az, ami: természetesen jó. Próbálja ki a Frosch márka további népszerű termékeit is!

Tovább
3 079 Ft/db
(103 Ft/db)
Mennyiségi kedvezmény
-10%
1 kartontól
2 771 Ft/db
-13%
5 kartontól
2 679 Ft/db
-15%
10 kartontól
2 617 Ft/db
Figyelmeztetések

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezzetovább az öblítést. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Tartós szemirritáció esetén kérje orvos tanácsát/hívjon orvosi segítséget. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Egy mosogatáshoz adjon 1 tablettát. Ne távolítsa el a fóliát a tablettáról, mert a mosogatás során az a vízben feloldódik. Tegye a tablettát a mosogatógép mosogatószer adagoló fiókjába. Amennyiben nem helyezhető be a tabletta az adagoló fiókba, forduljon a mosogatógép gyártójához, illetve ellenőrizze a gép használati utasításában a teendőket. Az energia-, vízfogyasztás- és a vízszennyezés csökkentése érdekében válasszon alacsony hőmérsékletű (≤ 55 °C) programot, töltse tele a gépet és indítsa el. Öblítőt és sót szükség szerint használhat - 21 nk° keménységű, vagy annál lágyabb víz esetén ezek alkalmazása nem szükséges. Lakóhelyének vízkeménységi értékével kapcsolatban keresse vízszolgáltatóját

Tovább
Összetevők

5-15% oxigén alapú fehérítőszer, <5% nemionos felületaktív anyagok, polikarboxilátok, enzimek (amiláz, proteáz), illatanyagok. Egyéb összetevő: citrom kivonat.

Tovább
Hasonló termékek
Kiegészítő termékek