TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

BONUS mop XL pamut felmosó fej
BONUS mop XL pamut felmosó fej
438 Ft/db
(438 Ft/db)

BONUS mop XL pamut felmosó fej

Bonus Bonus
BONUS mop XL pamut felmosó fej
Bonus Bonus
Cikkszám: SM-B408
BONUS mop XL pamut felmosó fej
24 db/karton

Termékleírás

Minden lakásban megvannak a kritikus pontok a tisztaság szempontjából, a legtöbb esetben ez nem más, mint a padló. Csak akkor szép, ha csillogóan tiszta, és azonnal meglátszik rajta, ha pár napja nem foglalkoztunk vele. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő felmosófejjel vágjunk neki a padló felmosásának. A BONUS EcoMOP-ot pontosan erre álmodták meg. A legjobb, hogy univerzálisan mindenféle padlófelületre használhatjuk, felmoshatunk vele a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, de akár kültéren is bevethetjük, a teraszon vagy a bejárati ajtó előtti belépőnél is. 

Újrahasznosított anyagokból

Előfordult már velünk, hogy megvettünk egy felmosófejet, majd otthon derült ki, hogy nem kompatibilis a nyéllel? Tudjuk, milyen bosszantó, éppen ezért a BONUS EcoMOP kettő az egyben menetű, így szinte minden nyéllel kompatibilis. Az anyaga 50% pamut és 50% poliészter-viszkóz keverék, így garantált a hatékony nedvszívás. 

Érdemes a méretre is odafigyelni: ha gyorsan szeretnénk minél nagyobb felületet felmosni, akkor válasszuk az XXL-es méretet, általános felhasználáshoz az XL-eset, ha pedig nehezen hozzáférhető helyekre nyúlnánk be a moppal, akkor az L-es lesz a legoptimálisabb. 

Egy ilyen klasszikus, sokoldalú terméket a környezetbarát megoldások tesznek még szerethetőbbé. Annak érdekében, hogy védjük a Földet, a BONUS EcoMOP-ot újrahasznosított pamutból készítették. Mit jelent ez pontosan? A felmosófejben kidobott és fel nem használt szövet és ruházati termékek kelnek új életre.

 

Tovább
438 Ft/db
(438 Ft/db)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
416 Ft/db
-8%
5 kartontól
403 Ft/db
-10%
10 kartontól
394 Ft/db
Figyelmeztetések

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Hasonló termékek
Kiegészítő termékek