TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

WELL DONE Hideg zsíroldó szórófejes 750 ml
WELL DONE Hideg zsíroldó szórófejes 750 ml
1 199 Ft/db
(1 599 Ft/l)

WELL DONE Hideg zsíroldó szórófejes 750 ml

Well Done Well Done
WELL DONE Hideg zsíroldó szórófejes 750 ml
Well Done Well Done
Cikkszám: WD-1401
WELL DONE Hideg zsíroldó szórófejes 750 ml
15 db/karton

Termékleírás

  • Hideg zsíroldó
  • Hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződést
  • Tűzhelyek, sütők, tepsik, rozsdamentes acéledények tisztítására

Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására. Használata során a zsír feloldódik, és könnyen eltávolíthatóvá válik. 

Tovább
1 199 Ft/db
(1 599 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-2%
3 kartontól
1 175 Ft/db
-3%
5 kartontól
1 163 Ft/db
-5%
10 kartontól
1 139 Ft/db
Figyelmeztetések

Maró hatású. Fémekre korrozív hatású lehet. Lenyelve ártalmas. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Maró hatású a légutakra. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/szemvédelmet/arcvédelmet. BŐRREL (vagy hajjal) VALÓ ÉRINTKEZÉS ESETÉN: azonnal vegyen le minden szennyezett ruhadarabot. A bőrt öblítse le vízzel [vagy zuhanyozzon]. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezze tovább az öblítést. Azonnal forduljon Toxikológiai Központhoz vagy orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírások szerint.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

Használati utasítás: permetezzen vagy kenjen az égett, zsíros, kormos felületre, vagy égés maradványaira. Várjon 2-3 percet, törölje le nedves ruhával, majd mossa le vízzel. A zsír feloldódik, és könnyen eltávolíthatóvá válik. A különösen nehéz helyeken ismételje meg a folyamatot. Használat előtt a szórófej nyitásra elfordítandó, a használat után visszafordítandó.

Tovább
Összetevők

Összetétel a 648/2004/EK szerint: , <5% amfoter felületaktív anyagok, <5% foszfátok

Tovább
Hasonló termékek